За Компанията

Бизнес зона София-Запад представлява комплекс от складове, производствени халета, офиси, магазини и др. обекти, предназначени за отдаване под наем за целите на бизнеси от различни сектори. Разположен е върху площ от над 11 000 кв.м. и се намира на територията на най-големия и бързо развиващ се индустриален парк в столицата - Икономическа зона София - Божурище.

Локацията на Бизнес зоната е изключително атрактивна - намира се само на 16 км от центъра на столицата на България. Разстоянието до Летище София е 20 км, до най-близката железопътна гара - 1 км, а до международния път Е 80 - 2 км.
Местоположението на комплекса „София - Запад“ в голямата индустриална зона в Божурище осигурява на нашите наематели достъп до партньорства и възможност за работа с клиенти – инвеститори от България, Германия, Турция, Швейцария и Гърция.

Проектът на Бизнес зона София Запад включва комплекс от няколко обекта с планирани площи:
•    Складови и/или производствени халета - обща площ 5000 кв.м
•    Складове с шоурум, магазин или офиси - обща площ 1500 кв.м
•    Офис и други бизнес помещения в Бизнес сграда за предлагане на допълващи услуги в зоната с разгърната площ от близо 2000 кв.м

Предимства: изцяло изградена инфраструктура, модерни нови обекти, удобен и бърз достъп от и до София и основните пътни артерии като магистрала Струма и Околовръстен път. Предлагат се възможности за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем, за изграждане и оборудване на обектите на принципа built-to-suit, при интерес към по-големи площи и възможности за продажба. С оглед предстоящото интензивно строителство в зоната и големия инвеститорски интерес, районът ще продължи да бъде основен център на складовото обслужване и производство в периферията на столицата.

TOP