"Индустриални терени и складове" отбелязва 15-годишнина

"Индустриални терени и складове" ЕАД отбелязва тази година 15 г. от създаването си. Компанията е основана през юни 2009 г. с решение на едноличния собственик на капитала НКИЗ, което е вписано в Търговския регистър на 4 юли.

През последните години ИТС ЕАД се развива в сферата на продажбата и отдаването под наем на индустриални и складови площи за инвеститори и предприемачи от страната и чужбина.

Дружеството се превърна в лоялен партньор на много фирми, взели решение да направят вложения в бизнес в България и да се възползват от условията, които ИТС ЕАД предоставя за развитие на малък и среден бизнес, включително производствени-складови мощности.

Към момента „Индустриални терени и складове“ ЕАД развива и управлява два проекта -  базата на индустриална зона Свиленград и проекта за складово-производствен комплекс  "София- Запад" на  територията на Икономически парк София-Божурище.

ИТС ЕАД отбеляза с малко тържество 15-ия рожден ден на компанията, като екипът си пожела да продължи да я развива и да разраства портфолиото й.

Изпълнителният директор на "Индустриални терени и складове" ЕАД Айсехел Руфи благодари на екипа и пожела: "Нека преодоляваме предизвикателствата и да постигаме целите със същата сплотеност и ентусиазъм, както досега“.

„Вярвам, че с високото ниво на професионализъм и отдаденост на работата, ще отговорим на високите изисквания на инвеститорите, ще надградим съществуващите партньорства и ще създадем нови", каза още г-жа Руфи.

TOP